INFORMACIJE ZA IZBORNA POVJERENSTVA SASTAVNICA

 

Povjerenstva sastavnica trebaju poslati zapisnik i odluku o privremenim rezultatima Izbornom povjerenstvu Sveučilišta što je moguće prije po isteku roka za glasovanje, a najkasnije u 23:00 sata kako bi se rezultati objavili do ponoći.

Obrazac zapisnika preuzmite ovdje.

Poveznice za pristup Informacijskom sustavu za online glasovanje, kako bi vam bili vidljivi rezultati nalaze se niže na ovoj stranici, a poveznice će biti aktivne nakon 20:00 sati, nakon završetka perioda glasovanja.

Za prijavu u sustav svaki član/zamjenik izbornog povjerenstva mora imati:

– Valjani AAI@EduHR elektronički identitet

Za prijavu u online Informacijski sustav za elektroničko glasovanje potrebno je posjedovati valjani AAI@EduHr elektronički identitet. Provjeru osobnih podataka povezanih s AAI@EduHr elektroničkim identitetom možete izvršiti na https://moj.aaiedu.hr/.

– Broj telefona mobilnog uređaja

Osim prijave putem AAI@EduHr računa kao metodu autentikacije, koristimo i drugi stupanj, sustav autentikacije (OTP via SMS) koji generira jednokratne lozinke (tokene) te ste obvezni izvršiti dodavanje broja mobilnog uređaja (npr. +385981234567).

1. KORAK

** u slučaju da već imate valjani broj unesen u sustav, odaberite poveznicu izborne jedinice svoje sastavnice u nastavku i izvršišite prijavu u sustav kako biste pristupili rezultatima.

2. KORAK – odabir izborne jedinice sastavnice – priava u sustav bit će moguća nakon 20:00 sati!

Pristup rezultatima za IV. krug:

 FFRI:

 

Pristup rezultatima za III. krug:

 FFRI:

 
 
 
PFRI:
 
 
APURI:
 
OBRI:
 
RITEH:
 

Raniji krugovi!

Share This
Skip to content