Želiš postati glavni dizajner SDF 2019 – natječaj

SZSUR

velj 25, 2019

Prijavi se na Natječaj za koji je potrebno osmisliti vizualni identitet ovogodišnjeg Student Day Festivala 2019.  i koji će odgovarati uz njegov  postojeći logotip – logotip možete vidjeti na web stranici Student Day Festivala, a koji će se održavati od 13. do 18. svibnja.

Cilj natječaja je postići prepoznatljiv, originalan, komunikativan i mladenački/studentski vizualni identitet u svrhu medijskih sredstva komunikacije, a koji je u duhu onoga što Student Day Festival Rijeci predstavlja.

U natjecanju mogu sudjelovati amaterski i profesionalni dizajneri, nezavisni autori ili interdisciplinarni kreativni timovi (fizičke i pravne osobe).

Prilikom osmišljavanja i izrade vizuala potrebno je odabrati i istaknuti boju ovogodišnjeg SDF-a te prepoznatljivost teme.

Prijave na natječaj podnose se zaključno s 15. ožujka 2019. godine do 12:59:59 sati.

Tekst natječaja preuzmite ovdje.

Logotipe možete preuzeti ovdje:

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content