Zajedno do vrha

SZSUR

svi 11, 2018

ZAJEDNO DO VRHA 19.5.2018.
U tijeku su prijave za projekt Studentskog zbora Učiteljskog fakulteta- Zajedno do vrha. Ove godine posjetiti ćemo Staru Sušicu. Projekt okuplja studente Sveučilišta u Rijeci i djecu iz Centra za pružanje usluga u zajednici “Izvor” u Selcu po principu da svako dijete ima svog prijatelja studenta (1 dijete= 1 student).
Dodatne informacije i obrazac za prijavu nalaze se na sljedećoj poveznici:

OBRAZAC ZA PRIJAVU

 

”Zajedno do vrha” projekt je grupe studenata Učiteljskog fakulteta u Rijeci. U samoj zamisli projekta pokrenuta je suradnja s Domom Ivana Brlić- Mažuranić iz Lovrana te studenata Učiteljskog fakulteta, no zbog dobrog prijema projekta od strane studenata kao i štićenika doma, projekt je proširen i na Centar za pružanje usluga u zajednici “Izvor” Selce i studente cijelog Sveučilišta u Rijeci. Također, sam projekt je proširen i zbog nestalnog broja djece u domovima. S obzirom da je riječ o projektu humanitarnog planinarenja „Zajedno do vrha“ željeli smo ostvariti vezu između domova i fakulteta,. Projekt u svojoj realizaciji obuhvaća izlet i jednu edukativnu radionicu. Prvim izletom, 19.svibnja 2018., planiran je odlazak u Staru Sušicu sa studentima i djecom iz Centra “Izvor”, Selce.

Više o projektu ovdje.

Program ovdje.

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content