Wings For Life 2020 Zadar – UNIRI

SZSUR

ožu 10, 2020

OBAVIJEST GLAVNOG ORGANIZATORA DOGAĐAJA

Teška srca, ali u svjetlu trenutnog razvoja situacije, donijeli smo odluku o otkazivanju svih Wings for Life World Run utrka na službenim lokacijama i O https://www.wingsforlifeworldrun.com/hr rganiziranih utrka uz aplikaciju planiranih 3. svibnja. Nadamo se da vam otkazivanje utrke neće stvoriti neugodnosti. Želimo vama, vašim obiteljima i prijateljima sve najbolje u ovim izazovnim vremenima. Wings for Life je organizacija koja teži pronalasku lijeka za ozljede leđne moždine i upravo zato, zdravlje stavlja na prvo mjesto.

Ipak, u svemu tome imamo i dobre vijesti. Još uvijek možete trčati individualno uz Wings for Life World Run aplikaciju 3. svibnja – bez obzira na to gdje se nalazite. Pogledajmo naprijed s optimizmom.

Molimo vas za strpljenje kako bismo se u narednim danima pripremili za potrebne administrativne korake. Do 25. ožujka zaprimit ćete daljnje upute vezane za uplaćene startnine i trčanje uz aplikaciju. Također, u narednim danima na našoj stranici moći ćete pronaći odgovore na često postavljana pitanja (FAQ).

Cilj kojem svih ovih godina zajedno težimo i na kojem radimo ostaje isti – prikupiti sredstva za istraživanja ozljeda leđne moždine. Duboko smo zahvalni vama, nevjerojatnoj zajednici trkača, za svesrdnu podršku i pomoć na tom putovanju proteklih sedam godina. Zahvaljujemo se na razumijevanju i želimo vam svako dobro.

S ljubavlju, Wings for Life World Run tim

Više na https://www.wingsforlifeworldrun.com/hr

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci – SZSUR  i Sveučilište u Rijeci pozivaju sve zainteresirane da se i ove godine priključe humanitarnoj utrci “Wings For Life World Run 2020.” koja će se održati 3. svibnja u Zadru.

Za sve one koji ne znaju, u 13 sati po hrvatskom vremenu globalna utrka Wings for Life World Run započinje na nekoliko desetaka lokacija diljem svijeta. S obzirom na to da je karakteristika ove utrke ta da nema ciljne linije uspijeva ju završiti baš svatko. Ciljna linija zapravo je presretačko vozilo koje starta 30 minuta nakon trkača te se kreće određenom brzinom prema njima. U onom trenutku kada prestigne pojedinog trkača, za njega je utrka završena, a posljednji trkač i trkačica na svijetu koji ostanu trčati globalni su pobjednici Wings for Life World Run utrke.

KORACI ZA PRIJAVU:

1. Ispuniti obrazac prijavnice KLIKOM OVDJE
2. Uplatiti na račun Sveučilišta u Rijeci otvoren kod Zagrebačke banke d. d. iznos od 180 kuna kako bi si osigurali voucher
– IBAN  HR8023600001101322186
– poziv na broj vaš OIB-129121
– pod opis navesti ime osobe koja će trčati i naziv utrke npr. “Marko Perić WFL Zadar”

3. Poslati potvrdu o plaćanju na e-mail: wfl@sz.uniri.hr

-Nakon slanja potvrde na navedeni mail, dobit ćete svoj voucher kod kao odgovor na e-mail poruku (voucher kod ćete dobiti najkasnije kroz nekoliko sati od prijave).

4. Ispuniti Obrazac privole za obradu osobnih podataka i poslati ga na e-mail: wfl@sz.uniri.hr
– obrazac preuzmite ovdje

5. Nakon što dobijete voucher kod, kreirajte svoj profil (ako već nemate) na https://www.wingsforlifeworldrun.com/hr/registration/zadar/single/login slijedite korake i upišite voucher kod i

6. učlanite se u tim „SVEUČILIŠTE U RIJECI – RUNNING TEAM“

Napomena:  – povrat uplaćenih sredstava nije moguć, obzirom da se radi o donaciji koja se u ime vas uplaćuje na račun Red Bull Adria d.o.o.

– molimo vas da korake od točke 1. do 4. izvršite u razmaku od najviše 15 minuta

Nakon što ste obavili sve korake, službeno ste i osigurali sudjelovanje na Wings for Life utrci 2020. kao član „SVEUČILIŠTE U RIJECI – RUNNING TEAM“ i ostvarili ste pravo na besplatan prijevoz autobusom!

Sve daljnje informacije dobivat ćete na Vašu e-mail adresu.
Ako imate dodatna pitanja o prijavama za utrku kao i samoj utrci molimo Vas da nas kontaktirate na gore spomenuti e-mail.

Veselimo se Vašem sudjelovanju!

ROKOVI

– vouchere je moguće kupiti do 25. ožujka 2020.

– želite li na startnom broju ispisano ime, prijaviti se (izvršiti sve gore navedene korake) morate do 14. ožujka 2020. – PERSONALIZIRANI STARTNI BROJ

PRIJEVOZ

I.  Besplatni prijevoz do Zadra i nazad osiguran je za 200 prijavljenih u „SVEUČILIŠTE U RIJECI – RUNNING TEAM“pod uvjetom da su izvršili sve gore navedene korake.

Kad se mjesta popune obavijestit ćemo vas putem mrežnih stranica, stoga pratite objave. U slučaju da ipak ne možete ići, a prijavili ste se, molimo Vas da nas obavijestite kako mjesto u autobusu ne bi bilo prazno.

Prijaviti se možete u „SVEUČILIŠTE U RIJECI – RUNNING TEAM“, ali ne morate koristiti osigurani prijevoz autobusom ako imate vlastiti, no molimo vas da to naznačite u prijavnici.

II.  Prijevoz studenata Sveučilišta u Rijeci (za 50 osoba) koji su ranije kupili voucher osigurat ćemo pod uvjetom da:
1. Ispunite obrazac prijavnice KLIKOM OVDJE
2. Se prijavite u team „SVEUČILIŠTE U RIJECI – RUNNING TEAM“ te
3. ako uspijemo osigurati dodatna novčana sredstva za navedeno.
4. obavijest o tome hoće li vam biti osiguran prijevoz ili ne dobit ćete najkasnije 23. ožujka 2020. na email.

Ako imate dodatna pitanja o prijavama za utrku kao i samoj utrci molimo Vas da nas kontaktirate na gore spomenuti e-mail.

Više o utrci i kako nam je bilo prijašnjih godina pronađite na:
—> https://www.wingsforlifeworldrun.com/hr/hr/
—> https://www.redbull.com/hr-hr/rijecki-studenti-ruse-rekorde-wings-for-life-world-run

Iznos startnine:

Startnina iznosi 180,00 HRK

Prijavite se i pridružite tisućama ljudi diljem svijeta u jedinstvenom startu utrke Wings for Life World Run čiji je cilj skrenuti pažnju na ozljede leđne moždine i prikupiti sredstva za istraživanja koja se provode s ciljem pronalaska lijeka.

Veselimo se Vašem sudjelovanju!

Kako nam je bilo prošlih godina pogledajte u videu na našem You Tube kanalu, ovdje.

Za dodatna pitanja slobodno se obratite na wfl@sz.uniri.hr

Službena stranica događaja Wings For Life, ovdje.

Napomena:
Ispunjavanjem ovog obrasca potvrđujem da sam upoznat da Sveučilište u Rijeci moje osobne podatke dane u ovom Obrascu kao i sve druge podatke o meni za koje Sveučilište u Rijeci sazna po osnovi ovog odnosa, može koristiti u svojim poslovnim evidencijama, obrađivati ih i omogućiti njihovo korištenje i obradu nadležnim javnopravnim tijelima i drugim pravnim osobama u izvršavanju njihovih javnopravnih dužnosti i ovlasti.
Sveučilište u Rijeci je dužno s navedenim podacima postupati u skladu s propisima i internim aktima o zaštiti osobnih podataka, osiguravajući pravilnost postupanja s tim podacima na strani svih osoba kojima će u skladu s ovom suglasnošću biti omogućen pristup podacima, kao i njihovo korištenje isključivo u zakonite svrhe i ni na koji način koji bi se mogao smatrati suprotnim interesima obiju strana.
Ispunjavanjem ovog Obrasca izvršitelj daje svoju suglasnost da se njegovi osobni podaci mogu unositi u dokumentaciju koja može nastati, nastaje radi realizacije prava i obveza iz naprijed navedenog Obrasca odnosno svrhe u koju se Obrazac ispunjava, radi ispunjavateljeve nedvojbene identifikacije.
Prijava sudjelovanja na događanju uključuje i privolu prijavitelja na foto/video/audio snimanje u svrhu dokumentiranja i promocije događanja.
Obrazac Privole možete preuzeti na poveznici ovdje.

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content