WeAreDevelopers Kongres – Preko 8.000 sudionika na jednom mjestu

SZSUR

velj 21, 2018

WeAreDevelopers kongres na jednom mjestu okuplja developere i IT stručnjake iz cijele Europe. Cilj kongresa je povezati developere međusobno u svrhu širenja znanja, te također povezati kompanije i startupe sa najboljim IT stručnjacima. WeAreDevelopers je za tri godine postao globalni brend koji surađuje s velikim korporacijama poput: Microsoft, Google, Facebook, IBM, SAP, Adidas, Porsche i Informatik.

Ovogodišnji kongres će se održati kao i prethodne tri godine u Beču, a zbog iznimnog interesa se premješta u Austria Centar Vienna, objekt s ukupnim kapacitetom od preko 25 000 sudionika. Ova trodnevna konferencija osim svog zanimljivog i dinamičnog programa, za goste koji dolaze sa djecom koristi besplatan program “Child Care” gdje se niz profesionalnih dadilja, u specijaliziranom prostoru, brine o njihovoj djeci. Osim predavanja, konferencija nudi i mjesto gdje se developeri mogu upoznati i eksperementirati sa najnovijim izumima koji će tek izaći na tržište. Kako bi se svi gosti osjećali kao kod kuće, pored službenog dijela kongresa, sudionici će imati osigurane besplatne zakuske, velike količine omiljenog napitka – kave, te pristup raznim zabavama.

Woz, John Romero, Angie Jones i mnogi drugi…

Kao što je ranije najavljeno, WeAreDevelopers kongres, ove godine dovodi Steve Wozniaka osnivača kompanije Apple-a, računalnog pionira i izumitelja. Kao istinska ikona Silicon Valleya u proteklih 30 godina, “Woz” je pomogao u stvaranju računalne industrije kojoj svjedočimo svakodnevno. Danas je glavni znanstvenik kompanije za virtuelizaciju podataka – Primary Data. Između ostalog, “Woz” je i osnivač organizacije Electronic Frontier Foundation.

Pored “Woza”, ponovo se listi predavača pridružuje John Romero. John je nagrađivani dizajner i programer igara, čiji radni portfolio uključuje 130 projekata, od kojih je 107 doživjelo komercijalni uspjeh. John Romero je kreator bezvremenih hitova kao što su Wolfenstein 3D i Quake.

Na temu razvoja sveprisutnih društvenih mreža, predavanje će održati i Angie Jones, senior inžinjer za automatizaciju u tvrtki Twitter. Angie je učestvovala u razvoju strategija automatizacije i okvira za bezbroj softverskih proizvoda. Također, vrlo često prenosi svoje bogato znanje na konferencijama kroz tehnološke radionice za talentirane djevojke programere – Black Girls Code.

Najpovoljnje ulaznice još uvijek u opticaju

WeAreDevelopers kongres trenutno broji 46 potvrđenih govornika koje će gosti konferencije imati priliku slušati tijekom trodnevne manifestacije.

Early Bird ulaznice po najpovoljnijoj cijeni još uvijek je moguće kupiti do 28. veljače na službenoj stranici kongresa https://www.wearedevelopers.com/congress/?tickets=1

Startupi i druge kompanije mogli su ostvariti timske popuste (pogodnost traje do 16. veljače), uz kontakt WeAreDevelopers tima na sarajevo@wearedevelopers.com

WAD CEE Headquarter

WeAreDevelopers
VIENNA DIGITAL d.o.o.
Zmaja od Bosne 13
71 000 Sarajevo, BiH
Mobile: +387 61 749 759
adnan@wearedevelopers.com

Global Headquarter

WeAreDevelopers GmbH
Garnisongasse 3
1090 Vienna, Austria

www.wearedevelopers.com
www.facebook.com/wearedevelopers.org

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content