Wave 4 Tourism – studentska konferencija

SZSUR

ruj 8, 2021

Iznimna nam je čast i zadovoljstvo pozvati Vas na Wave for Tourism (W4T) konferenciju u organizaciji studenata Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci koja će se po prvi put održati ove godine u periodu od 30. 09. do 03. 10. u Opatiji, Hrvatska.

W4T studentska konferencija organizira se s ciljem okupljanja studenata te ostalih zainteresiranih pojedinaca zbog poticanja transfera znanja te međusobnog povezivanja budućih lidera. Konferencija se bavi pitanjima turizma, hotelijerstva, marketinga, menadžmenta i održivog razvoja.

Ovogodišnja konferencija obuhvaća četiri sesije u okviru kojih će govoriti istaknuti stručnjaci i predavači:

  1. Attentiondesireaction. (Marketing)
  2. As close to the stars as possible. (Luksuzni turizam)
  3. You had me at sustainable. (Održivi turizam)
  4. We already have Mars – what’s next? (Digitalni turizam)

Neki od predavača na ovogodišnjoj konferenciji su: Nedo Pinezić (stručnjak za brendiranje i turistički marketing), Nela Dunato (dizajnerica vizualnih komunikacija), Adriano Požarić (urednik časopisa Turizam Info), Tomislav Pancirov (konzultant za digitalne komunikacije), Katarina Larisa Ham (osnivačica i izvršna direktorica Quintessentially SEE) te Zara Hrvatin (influencer); konferenciju će moderirati Maja Lena Lopatny.

Uslijed pandemije uzrokovane virusom Covid-19, omogućit ćemo onsite i online praćenje konferencije koji podrazumijevaju:

ONSITE 50€ONSITE WITHOUT ACCOMODATION 30€  ONLINE 15€  
  Kotizacija za konferenciju (2 dana/4 sekcije/16 predavača)   Smještaj na bazi 3 noćenja s doručkom u hotelu Istra*** (Liburnia Riviera Hoteli) Razgled i upoznavanje Opatije Ulaznice za 3 party-aKotizacija za konferenciju (2 dana/4 sekcije/16 predavača)   Razgled i upoznavanje Opatije Ulaznice za 3 party-a  Kotizacija za praćenje konferencije (2 dana/4 sekcije/16 predavača)  

Pratite nas na našim društvenim mrežama Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok gdje ćemo Vas pravovremeno informirati o svim aktualnostima te za više informacija pogledajte našu web stranicu.

Moto konferencije je “Catch the change” stoga Vas pozivamo da s nama uhvatite val promjena koje budućnost donosi!

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content