„Vrijeme PRomjena“ – HUOJ

SZSUR

tra 21, 2016

huoj17_konferencija_facebook_cover_page_PRomjeneOvogodišnja konferencija pod nazivom „Vrijeme PRomjena“ održati će se u trajanju od tri dana od 19. do 21. svibnja 2016. u Novi Spa Hotels & Resort u Novom Vinodolskom.

Cijene kotizacije za studente iznosi 199,00 kn + PDV.

Cijena kotizacije uključuje ručak za 2 konferencijska dana.

Online obrazac za prijavu nalazi se OVDJE (klik na obrazac).

Neki od predavača koje ćemo ugostiti ove godine su:

  • Boris Beker, direktor i suosnivač agencije za odnose s javnošću Chapter4 i predavač na Institutu novinarstva i komunikacija na Sveučilištu u Beču (University of Vienna’s Institute of Journalism and Communication),
  • Prof. Peggy Simčić Bronn, profesorica na Odjelu za komunikaciju i kulturu Norveške poslovne škole (BI Norwegian Business School’s Department of Communication and Culture)
  • Dr. sc. Željko Jozić, ravnatelj Instituta za hrvatski jezik i jezikoslovlje, honorarni suradnik na Hrvatskoj televiziji u Službi za jezik i govor
  • Béla Dajka, voditelj korporativnih komunikacija u Općoj upravi za komunikacije Europske komisije. Član Europskog udruženja komunikacijskih direktora (EACD)
  • Philip Young viši je predavač Odnosa s javnošću na Sveučilištu u Birminghamu u Ujedinjenom Kraljevstvu. Bio je voditelj multi-disciplinarnog tima na Sveučilištu Lund u Švedskoj na trogodišnjem projektu NEMO: Novi mediji i Moderna demokracija.

Program će, kao i svake godine, sadržavati i panel rasprave koje će se baviti granicama slobode u javnom govoru, načinima komuniciranja europske kulture, poslovanjem agencija za odnose s javnošću u regiji i drugim struci zanimljivim temama.

Kao i prijašnjih godina pripremljene su i radionice koje će se baviti praktičnim znanjima o poznavanju novih tehnologija i medija, copywritingom, etikom u odnosima s javnošću, kreiranjem kvalitetne online kampanje na društvenim mrežama te profesionalnim lobiranjem i drugim.

Za sve sudionike Konferencije osigurane su i povoljnije cijene smještaja u Novi Spa Hotels & Resortu, koji možete rezervirati putem e-maila na adresu maja.domic@hoteli-novi.hr.

Da biste rezervirali smještaj po povlaštenoj cijeni molimo Vas da odaberete željeni datum dolaska i odlaska, te pri rezervaciji upišete Kôd HUOJ16. Molimo Vas da smještaj rezervirate što prije.

Za više informacija dostupni smo na info@huoj.hr.

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content