Više od 657.000 razloga za potpisivanje ugovora!

SZSUR

svi 10, 2017

U utorak 9. svibnja 2017. godine upriličeno je svečano potpisivanje Ugovora o pravima i obvezama korištenja sredstava dodijeljenih Natječajem Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci za financiranje studentskih programa u 2017. godini.

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci ove je godine kroz Natječaj financirao 100 projekata od ukupno 128 prijavljenih projekata s ukupno 657.274,28 kuna.

Predsjednik Studentskog zbora Sveučilšta u Rijeci, Kruno Topolski održao je prezentaciju projekata i drugih aktivnosti Studentskog zbora, a izvještaj je dala i predsjednica Povjerenstva za evaluaciju projekata SZSUR, Ana Marija Sikirić, mag. oec.

Potpisivanju Ugovora prisustvovala je i rektorica Sveučilišta u Rijeci prof. dr. sc. Snježana Prijić-Samaržija koja se je prisutnima obratila s prigodnim govorom.

Projekti koji su financirani obuhvaćaju različita područja, kao što su:

– znanost
– sport
– međunarodna suradnja
– stručno znanstvena putovanja
– zabava i drugi.

Ovom prilikom 6 voditelja predstavilo je svoje projekte, a to su:

– RitehRacing Team
– Forum+ Hrvatska
– Javnozdravstveni aspekti gospodarenja otpadom
– FlyHigh – Utjecaj oksidativnog stresa

Također je predstavljen i EU projekt Sveučilišta u Rijeci „Studentski smještaj na Kampusu Sveučilišta u Rijeci, 1. faza“ (TRIS).

Svečanost je uljepšala glazbena izvedba Mirne Ružić, natjecateljice druge sezone The Voica Hrvatska.

 

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content