Upitnik za ispitivanje iskustva nastave u online okruženju tijekom pandemijske situacije

SZSUR

svi 13, 2020

Poštovane kolegice i kolege, 

molimo Vas za sudjelovanje u istraživanju Sveučilišta u Rijeci ispunjavanjem upitnika za ispitivanje iskustva nastave u online okruženju tijekom pandemijske situacije u kojoj je obustavljena izravna kontaktna nastava.  Ovim istraživanjem obuhvaćena je redovitost održavanja nastave, dostupnost nastavnih materijala, načini provjera znanja te Vaše općenito zadovoljstvo online nastavom. U cilju praćenja kvalitete nastave u ovim izvanrednim okolnostima iznimno nam je važno Vaše mišljenje temeljem kojega će se provoditi unaprjeđenje ovakvih oblika nastave u budućnosti.

Vaši odgovori na pitanja u potpunosti su anonimni, a podaci prikupljeni putem ove ankete koristit će se isključivo za analizu i interpretaciju rezultata istraživanja za potrebe unaprjeđenja nastave u online okruženju.

Za ispunjavanje upitnika potrebno je otprilike 10 minuta. Ispunjavanje upitnika moguće je u bilo kojem trenutku prekinuti i zatim nastaviti u kasnijem trenutku, ako upitniku ponovno pristupite s iste poveznice.

Kako biste sudjelovali u istraživanju, kliknite na sljedeću poveznicu (ili je kopirajte u web preglednik): https://limesurvey.srce.hr/345199?token=c37obyZnCLfi9ye&lang=hr

Unaprijed zahvaljujemo na Vašem velikom doprinosu i sudjelovanju, uz lijep pozdrav,

Odbor za osiguravanje i unapređivanje kvalitete Sveučilišta u Rijeci

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content