RiTeh Racing TEAM UNIRI formula

SZSUR

ruj 12, 2019

Od 29. kolovoza do 1. rujna 2019., studenti Sveučilišta u Rijeci, Tehnički fakultet kao članovi Riteh Racing Team, formula student – sudjelovali su na natjecanju Rimac FS Alpe Adria 2019 kojeg su organizirali i alumni članovi RRT-a sa studentima iz regije.

Ovo natjecanje je jedino formula student natjecanje u regiji, te su njemu prisustvovali timovi iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine te Bugarske.

U svojih 12 godina postojanja tima, RRT je ovom natjecanju prisustvovao sa svojim sada već 6. bolidom te je na statičkim i dinamičkim disciplinama, osvojio sljedeće rezultate:

U statičkim disciplinama:
✅Poslovni plan 6. mjesto,
✅Plan konstrukcijskih rješenja 5. mjesto.

U dinamičkim disciplinama:
✅Ubrzanje 2. mjesto
✅Autocross 2. mjesto
✅Endurance 1. mjesto

✅Sveukupno 2. mjesto

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci u samo posljednje tri godine financirao je aktivnosti studenata Tehničkog fakulteta u sklopu projekta Riteh Racing Team u iznosu od 190.304,81 kn.

O projektu možete više saznati na web stranici: http://ritehracingteam.uniri.hr/

Čestitamo kolegama studentima te želimo puno uspjeha u nadolazećoj sezoni.

___________________________________________

Vezane vijesti:

 

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content