TRAŽIŠ POSAO? IPSOS TRAŽI SURADNIKE/SURADNICE ZA RAD NA PROJEKTU

SZSUR

ožu 6, 2019

„Monitoring i evaluacija projekta Rijeka 2020 Europska prijestolnica kulture“

Ipsos je agencija za istraživanje tržišta i javnog mnijenja. Jedan od projekata koji je trenutno u procesu i koji Ipsos provodi s timom stručnjaka je i „Monitoring i evaluacija projekta Rijeka 2020 Europska prijestolnica kulture“.

Ipsos traži suradnike/suradnice na projektu na poslovima terenskog anketiranja na području cijele Primorsko-goranske županije. Samo ispitivanje, anketiranje traje oko 30 minuta, a plaća se po realiziranoj anketi 40-45 kuna te su svi putni troškovi pokriveni za anketiranje izvan Grada Rijeke.

Terensko bi anketiranje započelo 10. travnja te bi trajalo do 10. svibnja 2019. godine.

Ovaj posao zahtijeva komunikativne, fleksibilne te odgovorne i savjesne suradnike/suradnice. Studenti koji budu sudjelovali na poslovima terenskog anketiranja moći će dobiti potvrdu o sudjelovanju na projektu.

Napomena:
Prijava sudjelovanja i prikupljanje osobnih podataka prijavitelja izvršit će se u skladu s propisima o zaštiti osobnih podataka. Obrada podataka bit će ograničena i korištena isključivo u svrhu potrebe organiziranja događanja.

Sve zainteresirane molimo da se prijave do kraja ožujka, na sljedećoj poveznici, ovdje.

Uvjete obavljanja posla postavlja IPSOS, te SZSUR nema utjecaja na iste.

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content