TRAŽIŠ POSAO? IPSOS

SZSUR

svi 7, 2019

TRAŽIŠ POSAO? IPSOS TRAŽI SURADNIKE/SURADNICE ZA RAD NA PROJEKTU „Monitoring i evaluacija projekta Rijeka 2020 Europska prijestolnica kulture“

Ipsos je agencija za istraživanje tržišta i javnog mnijenja. Jedan od projekata koji je trenutno u procesu i koji Ipsos provodi s timom stručnjaka je i „Monitoring i evaluacija projekta Rijeka 2020 Europska prijestolnica kulture“.

Ipsos traži suradnike/suradnice na projektu na poslovima terenskog anketiranja na području cijele Primorsko-goranske županije. Samo ispitivanje, anketiranje traje od 30-50 minuta, a plaća se po realiziranoj anketi 40-45 kuna te su svi putni troškovi pokriveni za anketiranje izvan mjesta stanovanja.

Terensko anketiranje traje do 20. svibnja 2019. godine.

Ovaj posao zahtijeva komunikativne, fleksibilne te odgovorne i savjesne suradnike/suradnice. Studenti koji će sudjelovati na poslovima terenskog anketiranja dobit će potvrdu o sudjelovanjuna projektu.

Sve zainteresirane molimo da se prijave na sljedećoj poveznici, ovdje.

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content