SVEUČILIŠTE U RIJECI RUNNING TEAM – WFL 2018 ZADAR

SZSUR

svi 8, 2018

U nedjelju 6. svibnja u organizaciji Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci tim Sveučilišta u Rijeci s 335 članova predvođeni kolegama studentima Ninom Bogomolec (Filozofksi fakultet) i Janom Mastrovićem (Pomorski fakultet) uputio se je Zadar i istrčao zajedno 2544 kilometra i time zadržalo 11 mjesto u svijetu. Ove godine su nam se pridlužili i pružili podršku, rektorica prof. dr. sc. Snježana Prijić-Samaržija te dekan Pomorskog fakulteta izv. prof. dr. sc. Alen Jugović.

S devet autobusa uputili smo se u ranim jutarnjim satima za Zadar s Kampusa Sveučilišta u Rijeci, te su nas u Zadru dočekali kolege sa startnim paketima, a Rektorica i Dekan obratili su se studentima s prigodnim govorom.

Ove godine uplaćeno je 510 startnina odnosno ukupno je donirana 61.200,00 kuna u svrhu pronalaska lijeka za ozljede leđne moždine. Wings for Life je međunarodna neprofitna zaklada za istraživanja leđne moždine. Diljem svijeta financirana su znanstvena i klinička istraživanja čiji je cilj izlječenje ozljeda leđne moždine.


Vezani članci:

Riječki studenti ruše rekorde na Wings for Life World Run utrci!
Wings For Life

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content