Subvencija troškova smještaja za studente Sveučilišta u Rijeci

SZSUR

velj 1, 2018

Subvenciju troškova smještaja za studente Sveučilišta u Rijeci smještene u Studentskom naselju “Trsat” u akademskoj godini 2017./2018., Sveučilište u Rijeci isplatit će krajem svakog semestra za protekli period.

Sveučilište u Rijeci će subvenciju za rujan, listopad, studeni, prosinac, siječanj i veljaču isplatiti u zadnjem tjednu ožujka, po obradi podataka nakon zaprimanja podataka od Studentskog centra.

Subvencija se isplaćuje prema vremenu koje student provede u studentskom smještaju.

Primjer 1. : useljenje 1. listopad, iseljenje 14. veljače – studentu će biti isplaćena subvencija za listopad, studeni, prosinac, siječanj i pola veljače.

Primjer 2.: useljenje 1. listopad, iseljenje 20. veljače – studentu će biti isplaćena subvencija za listopad, studeni, prosinac, siječanj i veljaču.

Uvjet za ostvarivanje subvencije:

Detaljnije uvjete za ostvarivanje prava na subvenciju možete pročitati na stranici Studentskog centra Sveučilišta u Rijeci, ovdje.

 

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content