Škola poduzetnosti

SZSUR

kol 30, 2016

Forum-za-slobodu-odgojaDrage i dragi kolege,

Forum za slobodu odgoja poziva mlade da se prijave na trening „Škola poduzetnosti“ kojemu je cilj osnažiti mlade iz Primorsko-goranske županije u području poduzetnosti, pokretanja vlastitog posla i razvoja novih vještina i kompetencija. Projekt se provodi uz potporu Primorsko-goranske županije.

Projekt se sastoji od petodnevnog treninga za mlade s područja Primorsko-goranske županije koji će se održati od 12. do 16. rujna 2016. godine u Rijeci. Neke od tema koje će se obrađivati uključuju područje (samo)zapošljavanja, poduzetnosti, javnog nastupa, pisanja životopisa i motivacijskog pisma te razvoja ideje u projekt.

Osim toga, mladima će biti i omogućena jedinstvena prilika da zajedno sa stručnjacima Foruma razviju projekt koji bi željeli prijaviti na razne fondove i izvore financiranja. Dosada je kroz ovaj program u zadnje četiri godine prošlo 66 mladih osoba koje su se samozaposlile, pokrenule vlastite poslove i postali aktivni u lokalnoj zajednici.

Sudionicima programa u potpunosti će biti pokriveni troškovi edukacije, materijala, hrane, osvježenja i prijevoza. Sudionici će se birati prema iskazanoj motivaciji i spremnosti da se posvete svim navedenim aktivnostima.

Rok za prijavu je do 2. rujna 2016. godine u 23.59 sati. Životopis i motivacijsko pismo se šalju elektroničkom poštom na jperak@fso.hr.

Poziv na Školu poduzetnosti te detaljnije informacije, mladi/e mogu pronaći na mrežnim stranicama Foruma za slobodu odgoja – http://www.fso.hr ili u dokumentu, ovdje.

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content