Ri:verzija

SZSUR

tra 9, 2018

15.-17. svibnja 2018.

 Rijeka, “Culture week”, Student Day Festival 2018.

🔸Ri:verzija je trodnevna radionica koja se ove godine bavi temom granica. Granica je u najširem smislu crta koja nešto omeđuje, no upravo zbog širine ovog pojma često ne propitujemo: gdje je granica granice? Bilo da se radi o geografskim, političkim, ideološkim granicama, granicama identiteta, roda, ali i onim fizičkim i psihičkim, ovoj temi se može pristupiti iz različitih perspektiva. Upravo zato Ri:verzija je zamišljena kao interdisciplinarna radionica koja spaja te perspektive odnosno nastoji okupiti sudionike različitih područja interesa i djelovanja.
Radionica uključuje: stručno vodstvo promišljanja teme na zanimljivim lokacijama Rijeke, interaktivni panel na kojem će o granicama govoriti stručnjaci različite akademske pozadine te razmjena dojmova sudonika. Potom bi se oformili radni timovi u svrhu stvaranja kreativnih radova kojima će se tema granica izložiti u prostoru.

🔸Prijaviti se mogu studenti svih studija i godina koji žele iskusiti nešto novo i izaći iz okvira promišljanja i klasičnih metoda radionica.

🔸Svim sudionicima bit će osigurani ručak i međuobroci, a onima koji dolaze izvan Rijeke i smještaj!

Prijave na linku
❗ROK PRIJAVE: 1. svibnja 2018.

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content