Raspoloživo još 60 vaučera za Wings For Life – Zadar

SZSUR

ožu 10, 2020

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci – SZSUR  i Sveučilište u Rijeci pozivaju sve zainteresirane da se i ove godine priključe humanitarnoj utrci “Wings For Life World Run 2020.” koja će se održati 3. svibnja u Zadru.

Za sve one koji ne znaju, u 13 sati po hrvatskom vremenu globalna utrka Wings for Life World Run započinje na nekoliko desetaka lokacija diljem svijeta. S obzirom na to da je karakteristika ove utrke ta da nema ciljne linije uspijeva ju završiti baš svatko. Ciljna linija zapravo je presretačko vozilo koje starta 30 minuta nakon trkača te se kreće određenom brzinom prema njima. U onom trenutku kada prestigne pojedinog trkača, za njega je utrka završena, a posljednji trkač i trkačica na svijetu koji ostanu trčati globalni su pobjednici Wings for Life World Run utrke.

– vouchere je moguće kupiti do 25. ožujka 2020.

– PERSONALIZIRANI STARTNI BROJ – želite li na startnom broju ispisano ime, prijaviti se morate do 14. ožujka 2020.

Upute za prijavu, ovdje.

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content