Radionica za prijavu projekata na natječaj Grand PRix 2018

SZSUR

pro 4, 2017

Hrvatska udruga za odnose s javnošću započela je s organizacijskim aktivnostima za 11. Grand PRix čiji će se finale održati u ožujku 2018. godine.

Već ranije je pripremljen Pravilnik o dodjeli godišnjih nagrada HUOJ-a koji se nalazi na službenoj mrežnoj stranici udruge, natječaj za prijavu projekata biti će objavljen sredinom prosinca 2017. i ostaje otvoren do kraja siječnja 2018. godine.

Želja nam je omogućiti pripremu i prijavu na natječaj što više kvalitetnih projekata koji se provode na području naše Primorsko – istarske podružnice. Upravo zato održat će se radionica u kojoj će biti pojašnjeni kriteriji ocjenjivanja i vrednovanja, upute o ispunjavanju prijavnice te će biti dani odgovori na sva pitanja vezana uz prijavu. Voditeljica radionice je Maja Gradišar Perotić.
Kako bi se na natječaj Grand PRixa mogao što uspješnije prijaviti što veći broj zainteresiranih, HUOJ organizira posebnu besplatnu radionicu za pisanje prijava u Rijeci, u četvrtak, 7. prosinca u 17 sati. Radionica će se održati u prostoru Visoke poslovne škole PAR, u Rijeci, Trg riječke rezolucije 4.

Godišnje nagrade Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću izraz su priznanja strukovne udruge za izvrsnost u postignućima u području odnosa s javnošću, namijenjene stručnjacima za odnose s javnošću zaposlenima u tvrtkama, u javnome sektoru, u nevladinim udrugama i u agencijama za odnose s javnošću te samostalnim stručnjacima iz ovoga područja.

Cilj dodjele nagrade je podizanje ugleda struke u široj javnosti, promicanje izvrsnosti u komunikaciji, stalno preispitivanje i unapređenje načela dobroga poslovanja i temeljnih vrijednosti članova HUOJ-a i poticanje članova na aktivno sudjelovanje u radu HUOJ-a.

Prošlih je godina bilo kvalitetnih i nagrađivanih projekata s područja djelovanja naše Podružnice, a želja nam je da ih bude čim više.

Prijave za radionicu se zaprimaju do 6. prosinca na e-adresi:
podruznicaRI@huoj.hr

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content