Radionica “Od ideje do projekta” 2022.

SZSUR Vijesti

pro 6, 2022

Radionica će se održati u petak 16. prosinca 2022. godine od 13 do 17 sati u prostoru “Akvarij” na Kampusu (Radmile Matejčić 5, 51000 Rijeka). 

Molimo Vas da se prijavite do četvrtka 15. prosinca u 18:00 sati, no u slučaju da se niste stigli prijaviti možete to učiniti najkasnije do petka 16. prosinca u 8:00 sati! Za prijavu kliknite ovdje.

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci raspisat će Natječaj SZSUR za financiranje studentskih programa u 2023. godini kako bi potakao studente i studentske organizacije na provođenje većeg broja aktivnosti, doprinio podizanju kvalitete života studenata Sveučilišta u Rijeci te osvijestio akademsku zajednicu o volonterskom djelovanju u široj zajednici. Također se želi postići što veće informiranje i edukacija studenata o osnovama prijavljivanja projektnih ideja, provođenju projekata i projektnog upravljanja. 

Natječaj Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci za financiranje studentskih programa namijenjen je svim studentima Sveučilišta u Rijeci (neovisno o razini i vrsti studija), studentskim organizacijama (studentski zborovi sastavnica Sveučilišta u Rijeci, studentske udruge i druge organizacije studenata upisane u Registar studentskih udruga i drugih studentskih organizacija Sveučilišta u Rijeci), grupe studenata koje djeluju na sveučilišnoj razini, uz prethodnu registraciju u online sustavu SZSuR-a za predaju projektnih aktivnosti. 

Radionicu radimo kako biste što uspješnije predali projektni prijedlog na Natječaj te da možete postaviti sva pitanja za koja ne znate odgovor. 

Broj prijava je ograničen.

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content