„Rad s mladima – gdje smo, što smo i kako smo“

SZSUR

lis 3, 2018

Poštovanje!

Pozivamo vas na događanje „Rad s mladima – gdje smo, što smo i kako smo“ što će se održati u Centru tehničke kulture Rijeka (Školjić 6, prizemlje) u srijedu, 10. listopada, od 10:10 do 15:00 sati.

Znate li da je Hrvatska jedna od zemalja u kojima rad s mladima još uvijek nije profesionaliziran ni standardiziran? I da isto tako postoje organizacije i pojedinci koje ulažu puno truda kako bi se učinili značajniji koraci upravo u tom smjeru? Zanima li vas što oni rade? Znate li da Grad Rijeka odnedavno ima savjetnicu zaduženu baš za mlade i da je trenutačno raspisan natječaj za članove Savjeta mladih Grada Rijeke? Znate li da se trenutačno izrađuju europska i nacionalna strategija za mlade?

U prvom dijelu događanja o radu s mladima govorit će hrvatski znanstvenici čije je područje interesa upravo rad s mladima –Bojana Ćulum i Marko Kovačić. Osim njih, o lokalnom kontekstu rada s mladima i Lokalnom programu za mlade Grada Rijeke govorit će Mirela Pašić, viša stručna suradnica za programe i mlade Grada Rijeke. Na samom događanju bit će predstavljena i online platforma za učenje radnika s mladima Youth Work HD, nastala u sklopu istoimenog međunarodnog projekta financiranog iz programa Erasmus+.

Nakon pauze za ručak sudionici se mogu uključiti u neku od tri interaktivne sesije koje će se baviti: stipendijama Grada Rijeke, Savjetom mladih Grada Rijeke i micro:bit-ima u radu s mladima.

Agendu možete preuzeti ovdje.

Kako biste sudjelovali u događanju potrebno je ispuniti prijavnicu.

Sudjelovanje na događanju je besplatno za sve polaznike. Svim sudionicima će biti osiguran topli obrok, a onima koji dolaze izvan Rijeke bit će refundirani putni troškovi. Napominjemo, putni troškovi sudionicima izvan Rijeke bit će refundirani isključivo za korištenje javnog prijevoza.

Događanje „Rad s mladima – gdje smo, što smo i kako smo“ organiziraju Centar tehničke kulture Rijeka, Grad Rijeka i Savjet mladih Grada Rijeke.

Vidimo se!

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content