Predstavljanje pripravničkog (internship) programa poduzeća Infobip

SZSUR

sij 28, 2019

U srijedu, 30. siječnja 2019. s početkom u 14 sati u dvorani O-028 na Odjelu za informatiku na Kampusu Sveučilišta u Rijeci bit će održano predstavljanje pripravničkog (internship) programa poduzeća Infobip studentima Sveučilišta u Rijeci za dvije pripravničke pozicije – Software Engineer i Presales Engineer.

Kroz sat vremena druženja, studentima će se prezentirati čime se u Infobipu bave, iskustva s prethodnoga Dev Campusa (u 2018. godini) kako bi se studentima pružilo više informacija o samom programu, očekivanjima Infobipa i selekcijskom procesu.

Uz Moniku Ivanović, Project Manager, na predstavljanju će sudjelovati kolege Dragan Benčić, Senior Software Engineer / Product Architect i Saša Erak, Senior Software Engineer / Team Leader, stoga će studenti imati priliku postaviti konkretna pitanja u vezi rada ili internship programa u Infobipu.

www.infobip.com

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content