Plan rada Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci za 2017.

SZSUR

sij 23, 2017

Vođeni strateškim upravljanjem institucija, svjesni potrebe za planiranjem rada Studentskog zbora, te radi optimizacije rada i utroška novčanih sredstava za ostvarenje ciljeva, unapređenja studentskog standarda studenata Sveučilišta u Rijeci, u suradnji s predavačima GONG-a, pristupili smo izradi Plana rada Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci.

Skupština Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci je na 5. sjednici  – tematskoj sjednici održanoj 4. prosinca 2016. g. usvojila  strateške ciljeve  i smjernice rada za 2017. godinu.

Sukladno usvojenim ciljevima i smjernicama razrađen je Plan rada Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci po aktivnostima, koje je nužno provesti kako bi se plan ostvario.

Skupština Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci je na 7. sjednici održanoj 17. siječnja 2017. godine usvojila prijedlog financijskog plana Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci za 2017. g.

Da bi Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci mogao raspolagati financijskim sredstvima u 2017. g. potrebno je da Senat Sveučilišta nakon mišljenja Odbora za proračun usvoji prijedlog financijskog plana SZSUR.

Želite li se uključiti u realizaciju plana, molimo Vas da nas kontaktirate.

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content