Peti forum Mladi u poduzetništvu

SZSUR

stu 16, 2017

Pozivaju se sve mlade osobe koje razmišljaju o pokretanju poduzeća, žele se educirati ili jednostavno informirati o mogućnostima koje se pružaju za pokretanje poduzeća na forum Mladi u poduzetništvu, kojim se petu godinu za redom CTK Rijeka zajedno s drugim potpornim institucijama iz zajednice uključuje u Međunarodni tjedan poduzetništva koji se ove godine obilježava od 13. do 19. studenog.

Razmišljaš li o poduzetničkom pothvatu? Ne znaš otkud krenuti? Koji put izabrati? Gdje zatražiti pomoć, savjet ili točnu informaciju? Sve su to pitanja na koja ćeš moći dobiti odgovore na jednom mjestu – forumu Mladi u poduzetništvu – što će se održati u petak, 17. studenog 2017. u Centru tehničke kulture Rijeka (Školjić 6, 1. kat) s početkom u 12 sati.

Sudjelovanje na forumu je besplatno, no potrebno je prijaviti se putem obrasca na internetskoj stranici CTK Rijeka. O raznim mogućnostima za mlade poduzetnike govorit će predstavnici Gradske knjižnice Rijeka, STARTUP Inkubatora Rijeka, Primorsko-goranske županije, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Step Ri Znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci te Riječke razvojne agencije Porin.

Tijekom Međunarodnog tjedna poduzetništva, u svijetu će se organizirati 1.000 događanja u 160 zemalja kako bi se pojedinci potaknuli na poduzetničke poduhvate i povezali s potencijalnim partnerima, mentorima i investitorima. Forum Mladi u poduzetništvu CTK Rijeka organizira petu godinu za redom uz financijsku podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Raspored preuzmite ovdje.

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content