Otvoreno Sveučilište – razgovor s rektoricom i predstvnicima studenata

SZSUR

lis 12, 2018

Dragi kolege studenti,

u četvrtak, 18. listopada s početkom u 12 sati u povodu početka nove akademske godine organizira se susret rektorice  prof. dr. sc. Snježane Prijić  Samaržija sa studentima Sveučilišta u Rijeci koje će se održati u Akvariju na Sveučilišnom Kampusu na Trsatu.

U prvom dijelu rektorica Prijić Samaržija  održat će kraće predavanje studentima koje će biti fokusirano na vrijednosti koje promiče Sveučilište u Rijeci, te ulozi studenata,  ali i o mnogim izazovima s kojima se trenutno susreće ukupno društvo, čiji su studenti posebno važan dio populacije.

U drugome dijelu susreta u Akvariju vrijeme je rezervirano za razgovor rektorice Prijić Samaržija sa studentima.

Skupom koji se održava u suorganizaciji Sveučilišta u Rijeci i Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci moderirat će Pegi Pavletić, reizabrana predsjednica SZSUR-a.

Sveučilište u Rijeci i Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci pozivaju sve zainteresirane studente da dođu u četvrtak u 12.00 sati u dvoranu Akvarij na Kampusu na ovaj događaj koji je pripremljen u povodu početka nove akademske godine.

Od 11:30 do 14:00 sati ispred studentske menze bit će izloženi uradci studenata Tehničkog fakulteta – AdriaHydrofoilTeam & RiTehRacingTeam

Kako se priključiti timu i puno više saznajte u četvrtak.

Facebook događaj možete pronaći ovdje.

 

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content