Otvorenje ordinacije opće/obiteljske medicine na Kampusu – 1. srpnja 2019.

SZSUR

lip 12, 2019

OBAVIJEST:

radi tehničkih razloga ambulanta će biti otvorena 1. srpnja 2019.

 

 

Dragi kolege studenti, obavještavamo Vas da u ponedjeljak 17. lipnja 2019. godine s radom započinje ordinacija opće/obiteljske medicine na adresi Radmile Matejčić 5 na Kampusu.

Medicinski tim čine liječnik Saša Rodić, dr. med. i medicinska sestra Nada Jugović, med. tech.

Ordinacija će raditi parnim danima ujutro, a neparnim poslijepodne, te 2. subotu u mjesecu.

Ordinaciju se može kontaktirati na brojeve telefona 051 584 875 i 051 584 876.

Studentski centar Rijeka opremio je prostor svom nemedicinskom opremom, donirao troškove režija do odvajanja pojedinih brojila (struja, voda), nastavit će donirati grijanje i hlađenje te donira i posebni klima-uređaj i bojler za energetsku autonomnost prostora, kao i ormar za lijekove. Dom zdravlja PGŽ-a nakon primopredaje kreće u ishođenje potrebnih dozvola i samostalno rješava otvaranje zdravstvene djelatnosti (nekomercijalni sadržaj – ambulanta obiteljske medicine u sustavu HZZO-a)

Ovim putem se zahvaljujemo kao studenti Sveučilištu u Rijeci, Studentskom centru Sveučilišta u Rijeci te Domu zdravlja PGŽ na učinjenim koracima prema poboljšanju studentskog standarda studenata Sveučilišta u Rijeci.

Obavijest Doma zdravlja PGŽ možete preuzeti ovdje.


Vezane vijesti:

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content