Ostvari YUFE DODATAK DIPLOMI

SZSUR

stu 27, 2020

Poštovani kolege studenti, 

  • Zamisli da možeš osmisliti vlastiti kurikulum birajući između predmeta ponuđenih na bilo kojem od sveučilišta iz YUFE mreže. Možeš studirati, naučiti novi jezik, volontirati i profesionalno se usavršavati u deset različitih zemalja. Informacije o načinu organizacije vlastita individualnog iskustva učenja bit će ti nadohvat ruke, a sve aktivnosti i postignuća bit će naznačena u tvome YUFE dodatku diplomi, a u budućnosti potencijalno pravoj europskoj diplomi priznatoj u cijeloj Europi. I ti možeš biti dijelom prve skupine studenata koji će stvoriti obrise našeg Europskog sveučilišta YUFE – Mlada sveučilišta za budućnost Europe.

Od ponedjeljka, 30. studenog 2020. započinju prijave na kolegije koje nude sveučilišta iz YUFE mreže. Uz stjecanje iskustva studiranja na inozemnom sveučilištu, unapređenja jezičnih vještina i profesionalnog usavršavanja, pohađanjem kolegija moguće je steći YUFE dodatak diplomi (YUFE Diploma Supplement Track). 

S obzirom da se radi o pilot-programu, prijaviti se može samo 40 studenata sa svakog YUFE sveučilišta od kojih će izborno povjerenstvo, na temelju ispunjavanja uvjeta i procjene motivacije za sudjelovanjem, odabrati samo 10 studenata.

Ukoliko razmišljate o prijavi ili jednostavno želite saznati kako na najbolji mogući način pripremiti svoje motivacijsko pismo pozivamo vas na radionicu Ureda za karijere Sveučilišnog savjetovališnog centra koja će se održati u ponedjeljak, 30. studenoga u 16 sati putem platforme Zoom.

Prijave traju do nedjelje, 29. studenog, a prijaviti se možete putem OBRASCA

Informacije na mrežnoj stranici YUFE možete pronaći ovdje.

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content