Održana 7. sjednica SZSUR

SZSUR

sij 18, 2017

17. siječnja 2017. g. održana je 7. sjednica Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci s početkom u 17:00 sati, sala Senata Sveučilišta u Rijeci.

Poziv i dnevni red možete pronaći ovdje.

 

 

Dnevni red se je sastojao od 10 točaka, a neke od njih su:

  1. Izbor predstavnika i zamjenika predstavnika studenata poslijediplomskih studija u Senat
  2. Financijski izvještaj SZSUR i SZ sastavnica Sveučilišta za 2016. g.
  3. Usvajanje Proračuna SZSUR za 2017. godinu

Skupština Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci, nakon rasprave izabrala je za predstavnicu poslijediplomskih studija (interdisciplinarno područje) u svojstvu člana Senata Maju Miloš, studenticu Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, za njenog zamjenika izabran je Robert Doričić, student Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci.

Također je usvojen Financijski izvještaj Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci i Studentskih zborova sastavnica Sveučilišta za 2016. g.

Proračun Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci za 2017. godinu kreiran je sukladno ciljevima i aktivnostima donesenim u suradnji s Gongom, a usvojenima na 5. tematskoj sjednici Skupštine Studentskog zbora održanoj 4. prosinca 2016. g..

Sukladno usvojenim ciljevima i smjernicama razrađen je po aktivnostima Plan rada Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci za 2017. godinu, koje je nužno provesti kako bi se plan ostvario.

Potpisna lista prisutnih na 7. sjednici Skupštine SZSUR, ovdje.

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content