Održana 16. sjednica Skupštine SZSUR

SZSUR

stu 16, 2021

Danas u utorak 16. studenog s početkom u 19 sati održana je 16. sjednica Skupštine Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci. Sjednica je održana u hibridnom obliku s obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju te su kolege studenti bili nazočni uživo i putem Microsoft Teams aplikacije, ukupno 15 od 24 studentska predstavnika sudjelovala su na današnjoj sjednici.

Dnevni red današnje sjednice možete preuzeti ovdje.

Između ostalog na današnjoj sjednici Skupština Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci jednoglasno je dala podršku predsjedniku Nevenu Pintariću za kandidaturu za predsjednika Hrvatskog studentskog zbora čija sjednica bi se trebala održati do konca studenog.

Isto tako za istaknuti je i “Projekt X” Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci koji se nadovezuje na prvo istraživanje udruge Pariter o menstrualnom siromaštvu. Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci za prvu fazu projekta osigurao je 30.000,00 kn za nabavku potrepština (uložaka i tampona) odnosno svega što je potrebno za provođenje projekta.

U slučaju da imate upita, slobodno nam se obratite na ured@sz.uniri.hr

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content