Odobrena sredstva za studentske projekte

SZSUR

pro 2, 2020

Studentski zborovi na razini Republike Hrvatske kroz rad Hrvatskog studentskog zbora zalažući se za donošenje Zakona o obavljanju studentskih poslova osigurali su dodatna sredstva za studentske aktivnosti i poboljšanje studentskog standarda 2018.

Donošenjem navedenog Zakona studentski centri dobili su obvezu raspisivanja javnog poziva za financiranje studentskih projekata iz sredstava izravno dobivenih od naknade koju poslodavci plaćaju (0,5 %) uz naknadu koju dobivaju studenti za obavljeni posao i ranije naknade od 12 % koju su studentski centri također obvezni utrošiti u poboljšanje studentskog standarda.

Dokumenti:

  1. Odluka o dodjeli financijskih sredstava od 27.11.2020 godine (.pdf)
  2. Odluka o načinu isplate sredstava od 27.11.2020 godine (.pdf)

UPUTA O PRAVNOM LIJEKU

Prijavitelji projekata mogu izjaviti prigovor na Odluku o dodjeli financijskih sredstava Povjerenstvu za rješavanje prigovora za raspodjelu naknade, u roku osam (8) dana od dana objave, a zaključno do 5. studenog 2020. godine slanjem elektroničke pošte na prigovori@scri.hr.

Više o financiranju putem Javnog poziva, ovdje.

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content