Objavljen Natječaj za sportske aktivnosti

SZSUR

ožu 21, 2019

Temeljem Ugovora o dodjeli sredstva za financiranje programa sportskog saveza, studentskih sportskih udruga i drugih sportskih aktivnosti studenata Sveučilišta u Rijeci u 2019. godini Riječki športski sveučilišni savez objavljuje Natječaj ” Studentski sport”, kojim se želi potaknuti studente i studentske organizacije na provođenje većeg broja sportskih aktivnosti, doprinijeti podizanju kvalitete života studenata Sveučilišta u Rijeci te osvijestiti akademsku zajednicu o potrebi bavljenja sportom kroz razdoblje akademskog obrazovanja.

Ugovor su supotpisali:

rektorica Sveučilišta u Rijeci prof. dr. sc. Snježana Prijić Samaržija,

predsjednica Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci Pegi Pavletić i

predsjednik Riječkog športskog sveučilišnog saveza Haris Pavletić.

RŠSS-u dodijeljen je novčani iznos od 100 tisuća kuna za financiranje programa RŠSS-a, studentskih organizacija Sveučilišta u Rijeci i studenata pojedinaca  Sveučilišta u Rijeci.

Sredstva moraju biti raspoređena u omjerima: za financiranje programa temeljem Natječaja – minimalno 60 %, a za financiranje programa Riječkog športskog sveučilišnog saveza maksimalno 50 % te utrošena do 31. prosinca 2019.

 

Natječaj je otvoren do 8. travnja 2019.

Pravo sudjelovanja na Natječaju imaju svi studenti pojedinci Sveučilišta u Rijeci (neovisno o razini i vrsti studija), studentske organizacije (studentski zborovi sastavnica Sveučilišta u Rijeci, studentske udruge i druge organizacije studenata upisane u Registar studentskih udruga i drugih studentskih organizacija Sveučilišta u Rijeci) te grupe studenata Sveučilišta u Rijeci koje djeluju na sveučilišnoj razini.

Dokumentacija za prijavu:

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content