Obilježavanje Međunarodnog dana osoba s invaliditetom pri Sveučilištu u Rijeci – poziv

SZSUR

pro 5, 2018

Poštovani i dragi studenti, profesori, suradnici, prijatelji,
povodom obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom pri Sveučilištu u Rijeci pozivamo Vas na dodjelu nagrade najuspješnijem studentu s invaliditetom Sveučilišta u Rijeci u ak. god. 2017./2018., u prostor Akvarija na Kampusu 6. prosinca, 2018. godine u 15:00 sati, uz prigodan popratni program.

Osim dodjele nagrade, ove godine smo za Vas pripremili i prigodnu izložbu te gostujuće predavanje o inkluzivnom dizajnu kolega s Arhitektonskog fakulteta u Zagrebu i Građevinskog fakulteta u Rijeci.
Bilo bi nam iznimno drago kada biste nam se pridružili u obilježavanju navedenog dana i na taj način Vašim dolaskom uveličali cjelokupan događaj. Također, informaciju o našoj manifestaciji slobodno možete podijeliti među svojim kontaktima koji bi nam se rado pridružili.
Svoj dolazak ili dolazak Vaših kolega možete potvrditi odgovorom na ovaj e-mail (sandra.nuzdic@uniri.hr) te se na isti javiti ako imate dodatne upite ili Vam je potrebna podrška pri dolasku na Kampus Sveučilišta u Rijeci sljedeći četvrtak.
Sandra Nuždić
Voditeljica Ureda za studente s invaliditetom

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content