I. NOVI KORISNICI ILI KORISNICI KOJI RADE IZMJENE (nevažeća kartica, promjena zone)

studenti koji ne posjeduju RCC karticu odnosno do sada nisu ostvarivali studentska prava ili moraju napraviti izmjenu zona moraju doći na prodajno mjesto gdje će im se izraditi kartica (plastika) i upisati potrebne subvencije i prava, nakon prvog upisa svako slijedeće produženje mogu obaviti na prodajnim mjestima prijevoznika i na kioscima Tisak plus i Inovina, te  putem web servisa Rijeka CityCard.

https://www.rijekacitycard.hr/hr

  • Studentima će izrada kartica i upis prava biti omogućena i na privremeno otvorenim prodajnim mjestima organiziranim od strane Sveučilišta gdje će biti moguća izrada RCC Torpedo kartica

Privremena prodajna mjesta za studente:

  • 1 prodajno mjesto-KAMPUS

Privremena prodajna mjesta biti će otvorena od 21. 9. do 10. 10. 2021. g.

Radno vrijeme privremenog prodajnog mjesta:

ponedjeljak-petak od 9,00 do 17,00 sati

  • 1 prodajno mjesto-EKONOMSKI FAKULTET

Privremena prodajna mjesta biti će otvorena od 21. 9. do 10. 10. 2021. g.

Radno vrijeme privremenog prodajnog mjesta:

ponedjeljak-petak od 8,00 do 16,00 sati

Dokumentacija potrebna za nove korisnike:

  1. Važeći osobni dokument (osobna iskaznica; putovnica)
  2. Potvrda o boravištu u koliko student nije iz Rijeke
  3. Rješenja/potvrde JLS koji sufinanciraju studentske kategorije

Redoviti studenti ostvaruju sufinanciranje od strane Sveučilišta (27%) i JLS-a (33%) kojima pripadaju u odnosu na punu cijenu karte.

Redoviti cjenik i uvjeti korištenja prijevoza objavljeni su na stranicama prijevoznika:

https://www.autotrolej.hr/karte/uvjeti-koristenja/

Svi studenti koji prava za listopad kupe po punoj cijeni mogu dodatno do 10. 10. 2021. g. izvršiti korekciju prava na prodajnim mjestima te će im se u tom periodu izvršiti povrat novčanih sredstava.

Za naredne mjesece sufinancirana studentska prava moći će se produžavati na postojećim prodajnim mjestima, kioscima Tisak plus i Inovine te na web-u Rijeka CityCard isključivo do 10. dana u mjesecu. Nakon navedenog datuma prava se mogu kupiti po punoj cijeni.

II. STUDENTI S POSTOJEĆOM STUDENTSKOM KATEGORIJOM (POKAZNOM KARTOM) KOJI NASTAVLJAJU STUDIJ U NOVOJ AKADEMSKOJ GODINI 2021.-2022. I NE TREBAJU IZMJENE NAČINA KORIŠTENJA JAVNOG PRIJEVOZA

Studenti koji do sada imaju uredno upisanu studentsku kategoriju i nastavljaju studij te ne mijenjaju status ili zonu korištenja javnog prijevoza, osim na prodajnim mjestima Autotroleja i privremenim prodajnim mjestima za studente (Kampus; Ekonomski fakultet) mogu obaviti upis studentskih prava za listopad 2021. g. na kioscima Tisak plusa i Inovina te putem web servisa Rijeka CityCard.

https://www.rijekacitycard.hr/hr

Za sve postojeće REDOVITE STUDENTE koji produžavaju postojeću kategoriju, a za koje su fakulteti dostavili popise o nastavku studiranja, kupnja po subvencijama na kioscima Tisak plus i Inovine, te putem web servisa Rijeka CityCard za listopad biti će omogućena

od 27. 9. 2021. do 10. 10. 2021.

Studenti kod kupnje prava za listopad moraju imati važeću karticu (plastiku).

Share This
Skip to content