Obavijest – obveze korisnika sredstava dodijeljenih Natječajem SZSUR 2017

SZSUR

stu 28, 2017

Poštovane kolegice i kolege,

ovim putem Vas podsjećamo na uvjete korištenja sredstava odobrenih temeljem Natječaja Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci za financiranje studentskih programa u 2017. godini propisanih i Ugovorom o pravima i obvezama korištenja sredstava dodijeljenih Natječajem u članku 2. točki 5. koja glasi „Svi zahtjevi za: plaćanje, akontaciju/refundaciju odnosno isplatu novčanih sredstava moraju biti predani najkasnije 15. studenog 2017. godine.“

Navedeno je određeno radi pravovremene obrade dokumentacije i pripreme financijskih dokumenta koje smo kao Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci obvezni pripremiti sukladno aktima Sveučilišta u Rijeci.

ZAHTJEVI ZA PLAĆANJE/AKONTACIJU/REFUNDACIJU

Molimo Vas sve da do ponedjeljka 3. prosinca pošaljete zahtjeve i to kako slijedi:

ZAVRŠNI IZVJEŠTAJ

Ovim putem Vas također podsjećamo da je rok podnošenja završnog izvještaja sukladno članku 4. točki 3. Ugovora trideset (30) dana od dana završetka programa, a iznimno do 10. siječnja 2018. godine u slučaju završetka izvođenja programa nakon 12. prosinca 2017. godine.

Molimo sve da završne izvještaje pošalju na email zavrsni.izvjestaj@sz.uniri.hr.

Također molimo da sa završnim izvještajem ne šaljete zahtjeve za plaćanje/akontaciju/refundaciju već iste šaljete odvojeno.

PRENAMJENE

Rok za podnošenje zahtjeva za prenamjenu je također 03. prosinca 2017. godine i to na email prenamjene@sz.uniri.hr.

Posljednji rok za predaju zahtjeva za plaćanje/akontaciju/refundaciju/prenamjene je 03. prosinca 2017. godine prema gore opisanoj proceduri.

U slučaju prekoračenja roka gubite ostvareno pravo na dodijeljena sredstva, te Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci nije obvezan postupati po zahtjevima zaprimljenim nakon navedenog roka!

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content