Natječaj za vizualni identitet Alumni mreže UNIRI

SZSUR

ožu 11, 2021

Natječaj je otvoren za sve studente Sveučilišta u Rijeci neovisno o razini studija.

Svaki autor/ica ima pravo sudjelovanja na ovom natječaju s najviše tri  idejna rješenja.

Predmet i svrha natječaja

Predmet ovog natječaja je dizajn logotipa i izrada prepoznatljivog vizualnog identiteta za Alumni mrežu Sveučilišta u Rijeci (u daljnjem tekstu: ALUMNI UNIRI; Mreža), u svrhu upotrebe na svim on-line i off-line promidžbenim materijalima (memorandum, plakati, letci, brošure, monografije, internetska stranica i dr.), kojim će ALUMNI UNIRI dobiti na prepoznatljivosti i uočljivosti kao kontinuirana strateška programska aktivnost Sveučilišta u Rijeci kojoj je cilj održavanje trajne veze Sveučilišta sa svojim završenim studentima te promicanje zajedničkih ciljeva i interesa studenata i Sveučilišta u Rijeci.  

Odabranom autoru najboljeg logotipa i vizualnog identiteta dodjeljuje se novčana nagrada u iznosu 3.000,00 kn bruto.

Radove je potrebno dostaviti do 15. travnja 2021. g.

Tekst Natječaja možete preuzeti, ovdje.

Na mrežnim stranicama UNIRI i SZSUR možete pronaći logotipe i knjige standarda: UNIRI (priručniklogotip i ostalo) i SZSUR (Knjiga standardalogotip).

Povezane vijesti

Privremeni rezultati glasovanja – studentski izbori 2022

Privremeni rezultati glasovanja – studentski izbori 2022

Privremene rezultate glasovanja možete preuzeti na mrežnoj stranici www.izbori.sz.uniri.hr odnosno, ovdje. Sukladno Pravilniku na objavljene privremene rezultate glasovanja svaki kandidat na listi kandidata ovlašten je izjaviti prigovor Povjerenstvu za prigovore....

Share This
Skip to content