Raspisan Natječaj Studentskog zbor Sveučilišta u Rijeci za financiranje studentskih programa u 2019. godini

SZSUR

sij 16, 2019

16. siječnja 2019. raspisan je natječaj Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci za financiranje studentskih programa u 2019. godini.

Rok

Rok za prijavu je petak 15. veljače 2019. godine u 23:59:59. sati.

Prijave se predaju posredstvom online aplikacije kojoj se može pristupiti na www.natjecaj.sz.uniri.hr uz prethodnu registraciju.

Natječajem za financiranjem studentskih programa u 2019. g. (u daljnjem tekst: Natječaj) financiraju se  aktivnosti koje se provode u periodu 1. siječnja 2019. godine do 31. prosinca 2019. godine.

Cilj Natječaja

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci objavljuje ovaj Natječaj kako bi potakao studente i studentske organizacije na provođenje većeg broja aktivnosti, doprinio podizanju kvalitete života studenata Sveučilišta u Rijeci te osvijestio akademsku zajednicu o volonterskom djelovanju u široj zajednici. Također se želi postići što veće informiranje i edukacija studenata o osnovama prijavljivanja projektnih ideja, provođenju projekata i projektnog upravljanja.

Prijaviti se mogu

Pravo sudjelovanja na Natječaju imaju svi studenti Sveučilišta u Rijeci (neovisno o razini i vrsti studija), studentske organizacije (studentski zborovi sastavnica Sveučilišta u Rijeci, studentske udruge i druge organizacije studenata upisane u Registar studentskih udruga i drugih studentskih organizacija Sveučilišta u Rijeci), grupe studenata koje djeluju na sveučilišnoj razini, uz prethodnu registraciju u online sustavu SZSUR-a za predaju projekata.

Osigurani fond: 500.000,00 kn

Tekst Natječaja možete preuzeti ovdje.

Odluka Skupštine SZSUR o raspisivanju Natječaja, ovdje.

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content