Predstavljanje preliminarnih rezultata – Natječaj SZSUR 2017

SZSUR

ožu 7, 2017

Predstavljanje preliminarnih rezultata Natječaja Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci za financiranje studentskih programa u 2017. g. održat će se 9. ožujka 2017. g. s početkom u 19:00 sati u Akvariju na Kampusu Sveučilišta u Rijeci, Radmile Matejčić 5, 51000 Rijeka.

Predsjednica Povjerenstva za evaluaciju projekata Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci prezentirati Izvještaj Povjerenstva i Prijedlog rezultata Skupštini Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci.

Nakon usvajanja prijedloga financiranja od strane Skupštine Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci, preliminarni rezultati će biti objavljeni ovdje i prezentirani prijaviteljima u Akvariju u 19:00 sati.

Žalbe se predaju posredstvom aplikacije kojom su projekti prijavljivani na Natječaj, a biti će moguće nakon predstavljanja rezultata.

Rok za predaju žalbe je 16. ožujak 2017. g. u 23:59:59 sati.

PRELIMINARNE REZULTATE MOŽETE PREUZETI OVDJE.

Također se unutar aplikacije mogu pregledati rezultati detaljno za svaki projekt.

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content