Nagradni natječaj – ZHZD

SZSUR

sij 28, 2019

Studirate u Rijeci? Želite svoju “bolju polovicu” iznenaditi romantičnom večerom?
U Rijeci ćete za Valentinovo moći uživati u restoranu našeg dragog partnera @boonker.rijeka. U Booonkeru ćete moći probati različitu ukusnu hranu, a uz to imati divan pogled. Nalazi se u ulici Istarsko pristanište 1.
Budite kreativni i odgovorite nam na Facebook stranici Zaklade „Hrvatska za djecu“ https://www.facebook.com/ZakladaHrvatskaZaDjecu/ u komentarima:
Kada niste progovorili o ljubavi, a trebali ste?
Pravila nagradnog natječaja su:
1. Zaklada „Hrvatska za djecu“ svakog dana u 12 sati postavlja pitanje i objavljuje dva grada iz kojih se mogu prijaviti studentice i studenti za osvajanje večere u dvoje . Morate biti redovan student u tom gradu za koji se prijavljujete. Obavezno navedite za koji grad igrate.

Odgovarati možete sve dok Zaklada na svojoj stranici ne postavi obavijest o završetku prijava, tako da pratite stranice Zaklade.

Stručna služba Zaklade će svakoga dana odabrati jednog dobitnika/dobitnicu za svaki grad.
2. Odlučite li se sudjelovati, vaš najbolji saveznik bit će kreativnost. Također, pri tom trebate zadovoljiti kriterij imovinskog cenzusa, što znači da prihod obitelji po članu zajedničkog kućanstva ne smije biti veći od 2.660,80 kn mjesečno, te dostaviti ispunjenu izjavu o sastavu kućanstva (https://bit.ly/2QoCvD3), potvrdu Porezne uprave o visini primitaka za period od 1.1. – 30.9.2018. godine i potvrdu fakulteta da ste redovan student/studentica.

Svima koji vole želimo da uživaju u ljubavi. I to ne samo na dan svetog Valentina.
Sretno svima!
Vaša Zaklada “Hrvatska za djecu”

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content