„Mogućnosti obrazovanja u procesu integracije djece i mladih“

SZSUR

lip 17, 2017

ovim Vas putem pozivamo na okrugli stol „Mogućnosti obrazovanja u procesu integracije djece i mladih“ koja će se u organizaciji Udruge „MI“ – Split i podršku Grada Rijeke održati 19. lipnja 2017. s početkom u 10:30 sati u prostorijama STEP RI znanstveno-tehnološkog parka Sveučilišta u Rijeci, R. Matejčić 10, Rijeka.

Cilj je okruglog stola doprinijeti jačanju kapaciteta stručnih kadrova u obrazovnim i socijalnim ustanovama kada je u pitanju rad s djecom koja prolaze kroz proces integracije. Predstavit ćemo teme koje su pripremili stručnjaci na području rada s djecom i mladima riziku od isključenosti.

Dodatno, prezentirat ćemo i internet portal www.irh.hr, koji će služiti kao platforma za informiranje i mobiliziranje dionika te kao mjesto razmjene iskustva i saznanja na lokalnoj razini. Okrugli stol se održava u sklopu projekta „Izgradnja društva dobrodošlice“ čiji je temeljni cilj doprinijeti stvaranju uvjeta za kvalitetnu integraciju izbjeglica i stvaranje pozitivnih stavova u našem javnom prostoru. Skup je prijavljen Hrvatskoj komori socijalnih radnika u svrhu ostvarivanja bodova za profesionalno usavršavanje socijalnih radnika.

Molimo sve zainteresirane da sudjelovanje potvrde prijavom putem e-maila na adresu: tijana@udruga-mi.hr. Za sve dodatne informacije, kontaktirajte nas telefonski na broj 021/329-132.

U nastavku možete pronaći program rada okruglog stola.

[pdf-embedder url=”http://sz-ri.com/wp-content/uploads/2017/06/Ri-Poziv_Okrugli-stol.pdf” title=”Ri -Poziv_Okrugli stol”]

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content