KULTURNA SRIJEDA – 50 NIJANSI CRVENE

SZSUR

ožu 21, 2022

Zbog velikog interesa studenata i studentica za aktivnošću “Kulturna srijeda”, ponovno smo odlučili pokrenuti provođenje iste, no ovaj put u organizaciji Ured za kulturu Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci. Ova aktivnost je do sada bila provođena i u organizaciji Službe za organizaciju slobodnog vremena studenata pri Studentskom centru Rijeka.

Ove “Kulturne srijede” koja će biti održana u petak, posjetit ćemo Kulturnom centru Kalvarija u Rijeci i pogledati horror komediju SCENOPOLISA pod nazivom “50 nijansi crvene”. 

Horor komedija kao filmski žanr razvila se tijekom 70-ih godina, a “50 nijansi crvene” prva je horor komedija postavljena na daskama koje život znače. Upravo će svoj život pokušati spasiti šestero mladih ljudi koji dolaze na metu, ne tako spretnog, ubojice. Široka paleta potpuno različitih likova, na stresne situacije reagirat će na potpuno drugačije načine. Jesu li razlike među njima nepremostive ili će se ujediniti kako bi preživjeli? Što li nam ova horor komedija donosi saznati ćemo ovoga petka! 

Prijave za sudjelovanje u aktivnosti su obavezne, te je broj mjesta ograničen, stoga požuri i rezerviraj svoje mjesto najkasnije do 24. ožujka.

Prijavi se putem obrasca, ovdje.

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content