“Kuglice dobrih želja” – humanitarna akcija

SZSUR

stu 25, 2021

Ispred Studentskog zbor Sveučilišta u Rijeci i studenata, humanitarnu akciju “Kuglice dobrih želja” podržao je predsjednik SZSUR Neven Pintarić u pratnji voditeljice Ureda za međunarodnu suradnju Marije Špoljarić te predsjednice Udruge studenata biotehnologije Sveučilišta u Rijeci Lane Par, inicijatora ove humanitarne akcije u suradnji s Gradom Rijekom.

Studenti su za ovogodišnju akciju pripremili 800 kuglica, a sva prikupljena sredstva namijenjena su za udrugu DIP – Društvo za istraživanje i potporu koja radi s mladima s teškoćama u razvoju.

Donirati možete i vi na Korzu još sutra 26. studenog od 9:30 do 20 sati (ispred zgrade Grada Rijeke, Korzo 16) gdje vas očekuju vesela lica članova USBRI te dobiti kuglicu u koju možete staviti svoju napisanu božićnu poruku ili želju, a potom kuglicu objesiti na centralni gradski bor na Korzu.

„Pozivam sve građane da zajedno s nama budu jedna pahulja koja će pokrenuti lavinu dobrih događaja“, rekao je student Oton Selimović, član Udruge studenta biotehnologije Sveučilišta u Rijeci.

Ovim putem želimo čestitati kolegama studentima na provođenju još jednog uspješnog projekta u organizaciji jedne od 63 studentske organizacije koja djeluje pri Sveučilištu u Rijeci.

#UnirStvari #UNIRI #SZSUR #ŽelimZnati #USBRI #DIP

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content