Konferencija Lokalno za mlade – poziv na sudjelovanje

SZSUR

ruj 19, 2019

Pozivamo sve zainteresirane mlade, u dobi od 15 – 30 godina da se prijave za sudjelovanje na konferenciji Lokalno za mlade, koja će se održati 3. listopada od 9:00 – 16:00 sati, u RI Hub-u.

Ovaj je događaj jedna u nizu aktivnosti u okviru projekta „LoCall For YOUth – lokalno za mlade!“, čiji je nositelj Grad Rijeka, a provodi se u partnerstvu Doma mladih Rijeka, Centra tehničke kulture Rijeka, Udruge Delta i Udruge gradova, u okviru programa Erasmus + (Ključna aktivnost 3) te je sufinanciran sredstvima Europske unije.

Tijekom susreta sudionici će imati prilike iznijeti svoje viđenje i ideje te preporuke o sadržaju za mlade u našem gradu koje će poslužiti kao temelj za planiranje i razradu seta aktivnosti namijenjenih mladima. Ujedno će biti prezentirani Rezultati istraživanja mladih iz 2018./2019. godine.

Za sudjelovanje je potrebno ispuniti prijavnicu, a rok za prijavu je 23. 9. 2019. godine. Zbog ograničenog broja prijava poželjno je prijaviti se čim ranije.

Za sve sudionike organizator će osigurati ručak i osvježenje u pauzama te prigodne promotivne i edukativne materijale.

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content