Konačni rezultati Natječaja „Studentski sport“

SZSUR

tra 25, 2018

Riječki športski sveučilišni savez, u suradnji sa Studentskim zborom Sveučilišta u Rijeci, uspješno je proveo prvi natječaj „Studentski sport“. Dodjeljeno je 46.709,29 kuna za 12 sportskih projekata koji se u ovoj kalendaskoj godini održavaju na našem Sveučilištu. Time su, Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci i Riječki športski sveučilišni savez još jednom uspješnom suradnjom, pomogli djelovanju studenata koji se svojim angažmanom trude pružiti kvalitetne sadržaje studentima i poboljšati studentski standard.

Potpisivanje ugovora održati će se u ponedjeljak, 30.travnja 2018 u 13 sati u zgradi Sveučilišta u Rijeci, Trg Brće Mažuranića 10, 51 000 Rijeka.

Korisnici sredstava mogu koristiti model:

a) Refundacije – predaje se zahtjev za refundaciju na iznos troška koji je odobren Natječajem, uz zahtjev se predaju računi i potvrde o plaćanju istih u slučaju bezgotovinskog plaćanja.

b) izravnog plaćanja – predaje se zahtjev za plaćanje na iznos troška koji je odobren Natječajem, uz zahtjev se predaje ponuda ili predračun na temelju kojeg se vrši plaćanje davatelju usluge, po izdavanju narudžbenice korisnik je obvezan dostaviti račun.

Ponuda/predračun/račun moraju glasiti na:
Riječki športski sveučilišni savez
Trg braće Mažuranića 10
51 000 Rijeka
OIB:37016703764

U napomeni ponude/predračuna/računa je obvezno navesti naziv programa (projekta).
Staviti priloge (zahtjeve).

 

Izvještaj Povjerenstva za evaluaciju i provedbu projekata RŠSS-a

ZAHTJEV-ZA-DJELOMIČNE-REFUNDACIJE

ZAHTJEV-ZA-PLAĆANJE

ZAHTJEV-ZA-REFUNDACIJU-RAČUNA

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content