Konačni rezultati Glavnog Natječaja Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci za financiranje studentskih programa u 2017. g.

SZSUR

ožu 30, 2017

Na 11. sjednici Skupštine Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci održanoj 30. ožujka 2017. godine usvojeni su konačni rezultati Glavnog Natječaj Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci za financiranje studentskih programa u 2017. g.

Uvid u rezultate Natječaj možete ostvariti prijavom u aplikaciju (danas iza 21 sat) na www.natjecaj.sz-ri.com ili preuzimanjem pdf. dokumenta ovdje.

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci obvezan je uputiti rezultate Senatu Sveučilišta u Rijeci radi donošenja Odluke o raspodjeli financijskih sredstava temeljem Glavnog Natječaj SZSUR, sjednica Senata održat će se 4. travnja 2017. g.

Potpisivanje Ugovora o korištenju sredstava održat će se u naredna tri tjedna, a točan datum potpisivanja bit će objavljen kroz sljedeći tjedan.

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content