Knjiga standarda – Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci – vizual

SZSUR

ožu 30, 2017

Radi bolje prepoznatljivosti Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci je prije tri godine izmijenio vizualni identitet.

Da bismo razumjeli funkciju i vrijednost SZSUR identiteta, potrebno je shvatiti da bi svaka organizacija trebala imati karakterističan javni identitet.
Taj identitet se definira izgledom printanih i on-line materijala, te segmenata kojima je oblikovan prostor funkcioniranja organizacije.
Svaki dobro razrađen element komunikacije SZSUR-a doprinosi sveukupnom doživljaju vanjskog promatrača/korisnika.

Kad je komunikacija organizacije ujednačena, tada je i prepoznavanje samog “branda” SZSUR-a vidljivije.
U većini vremena, skrb i briga o vizualnom identitetu pripomažu samoj organizaciji u efektivnosti slanja poruke, te joj pojednostavljuje odluku tokom odabira vizualnog rješenja određenog projekta/vizuala.
Svrha Knjige standarda SZSUR-a je određivanje tona komunikacije te prikazivanje osnova standarda kojih se treba pridržavati.
Većina standarda ovise o relativnoj veličini, proporcijama i poziciji. Držanjem pravila osnovnih standarda omogućuje se kontinuitet i visok standard te prepoznatljivost SZSUR-a.

Knjigu standarda kao i logotip Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci možete preuzeti na našim mrežnim stranicama, ovdje.

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content