Javni poziv za prijavu projekata

SZSUR

stu 12, 2019

Objavljen prvi javni poziv na mrežnoj stranici SCRI objavljen je Javni poziv za prijavu projekata koji se odnose na kulturne, sportske, znanstvene i edukacijske aktivnosti koje su isključivo namijenjene studentima (dalje u tekstu: Poziv) sukladno Zakonu o obavljanju studentskih poslova (Narodne novine 96/18) čiju su izradu inicirali studenti pojedinci i studentski zborovi kako bi time osigurali dodatna sredstva za studentske aktivnosti.

Cilj Poziva je dati poticaj studentima i studentskim organizacijama na provođenju što većeg broja aktivnosti koje doprinose poboljšanju studentskog standarda i kvaliteti života studenata.

Rok za podnošenje prijava na ovaj Poziv je mjesec dana od dana objave Poziva na mrežnoj stranici i oglasnoj ploči Centra, odnosno od 07.11.2019. do zaključno 08.12.2019. do 13.00 sati.

Sve informacije i uvjete Poziva možete pronaći na našoj web stranici: http://www.scri.uniri.hr/obavijesti.html

Sve upite vezane uz Poziv možete uputiti na email adresu: projekti@scri.hr

Tekst poziva možete preuzeti i ovdje.

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content