PONIŠTEN – Javni poziv za dostavljanje kandidature za člana domskog odbora

SZSUR

ožu 13, 2017

Izvor: SCRI

OBAVIJEST!!

Radi ne namjerne pogreške u Pravilniku, ovim putem Vas obavještavamo kako će već idući tjedan isti biti izmijenjen te će biti objavljen novi Javni poziv za predaju kandidatura.

Naime u članku 6. koji glasi “Član Odbora je student Sveučilišta u Rijeci koji je smješten u studentskom domu u kojem Odbor djeluje.” iza riječi “Rijeci” dodaje se “i drugi student”.

Javni poziv za dostavljanje kandidature za člana domskog odbora otvoren je do 27. ožujka 2017. g. u 12:00 sati.

Kandidature se dostavljaju na email adresu Ureda za studentski standard standard@sz.uniri.hr i koristeći opciju cc na email adresu ured@sz.uniri.hr koristeći obrazac za prijavu D1.

Prijaviti se možete za člana domskog odbora u studentskom naselju:

  • “Ivan Goran Kovačić”
  • “Trsat”

Želiš poboljšati uvjete života u studentskom domu, aktivno se uključi i sudjeluj.

Za svaki odbor se bira 6 članova, a Domski odbori pri studentskim domovima Studentskog centra Sveučilišta u Rijeci osnivaju se radi savjetovanja u  rješavanju  pitanja koja se odnose na studentski smještaj, osiguravanje pravodobnog upoznavanja Ureda za studentski standard SZSuR i Skupštine SZSuR s problemima studenata smještenih u studentske domove, skrbi o specifičnim potrebama studenata smještenih u domove, skrbi o informiranosti studenata smještenih u studentskim domovima, analizi stanja i izrade prijedloga rješenja Studentskom zboru i Studentskom centru te skrbi za opće interese studenata smještenih u studentski dom.

Odbori su savjetodavna tijela SZSuR-a.

Pravilnik o radu Domskih odbora pri studentskim domovima Studentskog centra Sveučilišta u Rijeci, ovdje.

Tekst Javnog poziva možete preuzeti ovdje.


Pozvezane teme:

Čeka se odluka Sveučilišta o isplati subvencije, više pročitajte ovdje.

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content