Izvještaj sa sastanka članova Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci s upravom Studentskog centra u Rijeci

SZSUR

stu 25, 2016

Dana 18.11.2016 se održao sastanak studentskih predstavnika sa upravom Studentskog centra Rijeka u prostorijama Akvarija na Kampusu. Sastanku su prisustvovali studentski predstavnici kao i uvaženi predstavnici Studentskog centra Rijeka. U prvom dijelu, okupljeni su razgovarali o aktivnostima koje provodi Studentski centar Rijeka i o mogućim poboljšanjima što se tiče aktualnih tema koje interesiraju studente. Valja istaknuti kako je ravnatelj Studentskog centra Rijeka upoznao studentske predstavnike o fazama rješavanja problema poput interneta, prometna povezanost sastavnica Sveučilišta s Kampusom te mnogih drugih problema koje su interesirale okupljene predstavnike. Uputno je naglasiti kako su obje strane razmijenile mišljenja oko zahtjeva studenata poput povlačenja odluke o naplaćivanju posteljine, otvaranje učionice, prostorije za rekreaciju i raspodjele dijela posuđa te su se predstavnici Uprave usuglasili u uvažavanju većine takvih zahtjeva.

U drugom dijelu, predstavnici su bili pozvani u obilazak objekata studentskog doma na Kampusu te su na licu mjesta mogli saznati trenutačno stanje i planove Studentskog centra za neke dijelove objekta koji zbog opravdanih razloga još uvijek nisu u funkciji.

Zaključno, predstavnici i uprava Studentskog centra Rijeka su u afirmativnom tonu zaključili kako je sastanak pridonio boljem shvaćanju rada i mogućnosti Studentskog centra Rijeka te kapacitetu njegovih objekata. Ovakve se aktivnosti trebaju nastaviti odvijati kako bi procesi poboljšanja studentskog života protjecali brže i prosperitetnije te na obostrano zadovoljstvo.

Za kraj, obavještavaju se svi studenti da su u tijeku dogovori oko subvencionirane cijene smještaja, što konkretno znači da se traži model isplate koji će biti pogodan za studente.

15151502_10210199469719141_643966277_n15134457_10210199469679140_937550399_n

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content