Iz Rija na Kantridu

SZSUR

ruj 6, 2016

Olimp dan sporta 2016 - Plakat-1-1-294x390U subotu, 10. rujna 2016. godine, s početkom programa u 10,00 sati na stadionu Kantrida, održat će se Hrvatski olimpijski dan, sportska manifestacija u povodu godišnjice osnutka Hrvatskog olimpijskog odbora.

PROGRAM:
10:00 Podizanje Olimpijske zastave i pozdravni govori
10:15 Osvrt na Olimpijske igre u Rio de Janeiru
Natjecanje roditelji i djeca
Revijalno natjecanje uzvanika
10:40 Obilazak olimpijaca po sportskim terenima
11:00 Demonstarcija sportova na vodi
12:00 Završetak demonstracije i predstavljanja sportova

Ove godine manifestacija će djelovati pod krilaticom „Iz Rija na Kantridu“ te će u zraku  zavijoriti Olimpijska zastava zahvaljujući iskusnim članovima padobranskog kluba „Krila Kvarnera“ u čijem skoku će posjetitelji moći uživati odmah po početku programa. Nakon pozdravnog govora i osvrta na nedavno završene Olimpijske igre u Rio de Janeiru, posjetitelji će imati priliku  zaigrati na riječkom stadionu gdje će se održati natjecanje roditelja i djece te revijalno natjecanje uzvanika. Sportskim terenima prošetat će i naši olimpijci, a Foto Kurti pobrinut će se zabilježiti šaljive trenutke.

Zajednica sportova PGŽ i Riječki sportski  savez  u suradnji s klubovima omogućuju direktan pristup brojnim sportovima, komunikaciju s malim sportašima i trenerima koji su Vam na raspolaganju u sredinama u kojima živite i radite.

Proteklih godina održavanjem HOD-a na Korzu poticali smo građane svih dobnih skupina na aktivno bavljenje sportom. U olimpijskoj godini stadion Kantrida na dva sata postat će mini olimpijsko selo. Dođite, izaberite sport!

Prošetajte stadionom na kojem je  atletičarka Kvarnera, Sara Kolak marljivo trenirala i osvojila olimpijsko zlato. Posebnost ovogodišnjeg programa je i demonstracija vodenih sportova (11,00 sati) koji će prvi put imati priliku pokazne treninge održati u moru.

Više saznajte na mrežnim stranicama Zajednice sportova Primorsko-goranske županije, ovdje i Facebook event-u, ovdje.

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content