Emocionalno funkcioniranje studenata u vrijeme epidemije

SZSUR

svi 27, 2020

Drage studentice i studenti, uključite se u istraživanje

“Emocionalno funkcioniranje studenata u vrijeme epidemije” 

Tko provodi istraživanje?  

Profesorice s Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Rijeci u okviru sveučilišnog znanstvenog projekta kojeg je odobrilo Etičko povjerenstvo Fakulteta. 

Što je cilj ovog istraživanja?  

Želimo utvrditi kvalitetu emocionalne prilagodbe studenata tijekom izvanredne situacije izazvane epidemijom korona virusa.    

Što trebate znati ako sudjelujete u istraživanju?  

Sudjelovanje je u potpunosti dobrovoljno i anonimno. Ispunjavanje traje 15 do 20 minuta. Možete odustati u bilo kojem trenutku. Podaci će se analizirati isključivo na grupnoj razini, a rezultati će biti dostupni na stranicama Sveučilišta.

Kakvu korist imate od ispunjavanja upitnika?  

Ispunjavanjem upitnika pomažete u kreiranju programa u svrhu olakšavanja prilagodbe studenata na studiranje u izvanrednoj situaciji. Time pomažete i sebi i svojim kolegama. Na kraju upitnika dobit ćete i poveznice na korisne sadržaje koji vam mogu pomoći u svakodnevnom funkcioniranju i studiranju. 
Ispunjavanjem upitnika istovremeno izražavate svoj pristanak i potvrđujete da ste informirani da je Vaše sudjelovanje u istraživanju dobrovoljno, da imate pravo odustati u bilo kojem trenutku te da su istraživači obvezni zaštititi tajnost podataka. 

UPITNIK ISPUNITE OVDJE

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content