EIT Health Innovation Days demo dan

SZSUR

pro 3, 2020

Centar za istraživanja, razvoj i transfer tehnologije, Sveučilišta u Zagrebu u ulozi EIT Health Huba za Hrvatsku kroz povezivanje edukacije, istraživanja i poslovanja, potiče razvoj zdravstvenih inovacija u Hrvatskoj. Jedan od programa EIT Health Huba Hrvatska je i EIT Health Innovation Days koji se održava svake godine s ciljem motiviranja studenata svih područja da se uključe u razvoj inovacija u zdravstvu.

Ovim putem Vas pozivamo na EIT Health Innovation Days demo dan koji se održava 10.12. u 14h online na Zoom-u. Na događaju ćete čuti inovativna rješenja osmišljena tijekom I-days 2020 iz područja fizičkog zdravlja, mentalnog zdravlja i zdrave prehrane, nakon čega slijedi panel rasprava.Radi se o aplikaciji koja na bazi umjetne inteligencije sama prilagođava plan treninga i prehrane korisniku, aplikaciji za praćenje mentalnog zdravlja korisnika za vrijeme posjećivanja društvenih mreža i razvijenom kurikulumu o zdravom pristupu odgoju djece u obrazovnom sustavu.
Kako bi sudjelovali na događaju potrebno se prijaviti putem forme: bit.ly/DemoDan

Više informacija možete pronaći na facebook događaju https://fb.me/e/QRyVtHCd i web stranici http://cirtt.unizg.hr/ideje-koje-mijenjaju-zivot-eit-health-innovation-days-2020-demo-dan-prijavite-se/.

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content